Unelmasta totta – edelläkävijöiden AltoGame

Edelläkävijä. Näin ympäristöstä on minua on usein nimitetty. En kuitenkaan ole koskaan varsinaisesti tähdännyt edelläkävijäksi. Olen vain aina ollut utelias ja innokas kehittelemään ja kokeilemaan uusia juttuja erilaisten ihmisten kanssa.

AltoGame on yksi tällaisen elämäntavan lopputulema. Unelma, josta tuli totta.

Olen jo yli kymmenen vuotta haaveillut sellaisesta innovatiivisesta valmennusvälineestä, joka tekisi yhtäaikaa oppimisesta hauskaa ja hyödyllistä. Sellaisesta, joka kiteyttäisi kaikki ne asiat, joiden uskon ja tiedän auttavan ihmisiä menestymään nyt ja tulevaisuudessa.

Tähän tarvittiin minulta itseltäni muusikonurani jatkoksi huippusuoritus- ja hyvinvointivalmennuksen kehittäminen, tohtorintutkinto aiheesta ja lähes viisitoista vuotta valmentamista. Tarvittiin myös toisia ihmisiä, heidän sitoutumistaan ja heidän huippuosaamistaan – mukaan lukien asiakkaat, jotka ovat meille opettaneet, mitä ja miten valmennusta kannattaa oikeasti tehdä. Näin minun unelmastani tuli meidän unelmamme.

AltoGame on suunnattu ennakkoluulottomille ja kehitysmyönteisille ihmisille. Sellaisille, joita kiinnostaa uudella innostavalla tavalla kehittää itseään ja organisaatiotaan. Oppia ja harjoitella sellaisia tulevaisuuden menestyjien toimintatapoja kuten visiosta käsin johtamista, ketterä-lean toimintamallia ja taiteen välineellistä hyödyntämistä esimerkiksi uusien tuotteiden tai palveluiden innovoimisessa. AltoGamen tuella voi rakentaa startup-kulttuuria eli ketterää tekemisen meininkiä myös isomman organisaation sisälle. Oppia innovoimaan koko porukalla vastauksia oikeisiin mielen päällä oleviin kysymyksiin.

Me uskomme, että AltoGame yhdistää pelillisyyden eli uuden virtuaalisen oppimisen ja innovatiivisen ajankohtaisen sisällön sellaisella tavalla, joka tulee mullistamaan markkinat.

Loppujen lopuksi, AltoGamen tavoitteena on auttaa ihmisiä tekemään unelmastaan totta!